100 de milioane lei pentru terenul de fotbal

În fiecare an electoral „renaște” fotbalul in satul Bentu. Din patru în patru ani, înainte de alegerile locale, se discută despre înființarea echipei de fotbal Unirea Bentu și se amenajeaza terenul de fotbal prin împrejmuirea acestuia, construirea porților, trasarea terenului de joc.

De această dată pretențiile primarului sunt mult mai mari. 

“La terenul de la Bentu vom aloca circa 100 milioane de lei vechi, pentru împrejmuire, porţi, alimentare cu apă şi curent electric“ a precizat primarul din Gălbinaşi.

Motivatia acestor investitii, declară Pavel Mihail, (aceeasi ca acum patru ani) echipa din Gălbinaşi să îşi poată susţine meciurile pe acest teren o perioadă de timp, interval în care să se poată face reînsămânţarea terenului din satul de centru.

Cei care au costruit o casă stiu foarte bine care sunt costurile cu racordarea la energie electrică. De ce sa cheltuim o suma atat de mare pentru racordarea terenul de fotbal (care se află la aprox 1 km de localitate),la energie electrica si alimentare cu apa, numai pentru a disputa cateva meciuri pe acest teren? Doar pentru ca da bine inainte de alegeri?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s