Comasarea alegerilor A PICAT la Curtea Constituţională

Curtea Constituţională a declarat astăzi neconstituţională legea privind comasarea alegerilor locale şi parlamentare, pe care guvernul şi-a asumat răspunderea la 15 decembrie 2011.Judecătorii au admis contestaţia PSD şi PNL.

Astfel, alegerile locale au loc, potrivit legi, in prima duminica a lunii iunie, adica pe 3, in timp ce alegerile parlamentare au loc in a treia duminica a lunii noiembrie, adica in ziua de 18.

De asemenea, startul campaniei pentru locale va fi in jurul datei de 3 martie, cind rasare ghiocelul, iar pentru parlamentare in jurul datei de 18 august, adica exact in perioada cea mai propice pentru concediile politicienilor.

O lovitura serioasa primeste administratia locala a Comunei Galbinasi, care ar trebui sa realizeze proiectul de asfaltare a DRUMURILOR COMUNALE NR. 17 SI NR.18 L=2,9 KM COMUNA GALBINASI, in valoare de 7,4 miliarde de lei vechi (sumă fără TVA) pe banii de la bugetul de stat, pe anul 2012, iar acum nu mai au nici timp si nici bani pentru aceasta lucrare, pentru a puncta la imagine si realizari.

Logica alesilor locali, care lasă pe ultimul an proiectele importante de invesitii pentru comunitate, (pentru memoria de scurta durata a alegatorilor), s-a dovedit de aceasta data paguboasa si s-a intors impotriva primarului. Este timpul sa inceapa pregatirera alegerilor locale si totodata administratia locala sa se pregateasca de predarea stafetei.

Publicat 25.01.2012 by Admin

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s