Honor the Mayor

În anul 2005, luna iunie, ziua 30, în sala de consiliu a Primăriei Gălbinași, într-o atmosferă tensionată se dezbate Hotărârea Consiliului Local Gălbinași nr. 37 cu privire la inventarul străzilor din comună și denumirea acestora.

Se reușește astfel, pentru prima dată, ca toate străzile comunei să poarte un nume și deasemeni, se ține cont de denumirile populare ale străzilor, cum ar fi: Str. Ion Sotir, Str. Stoica Pascu, Str. Ciubuc, Str. Maior Comănescu, Str. Genică, Str. Ghe. Sava si altele.

Dupa cinci ani de la această dată, în aceeași sală de ședințe, actualul primar susținut de majoritatea din Consiulul local, dezbate Hotărârea nr. 20 din 20 aprilie 2010, privind modificarea denumirilor unor străzi din comuna Gălbinași , judetul Buzău.

Plecănd de la motivația “ce a facut fostul primar este rau”, actualul primar, Pavel Mihail, modifica denumirea unor strazi ce purtau numele înaintașilor noștri, cetățeni de onoare ai comunei și le “botează cu nume de flori ca să fie “imparțial” și astfel toate străzile enumerate mai sus dispar fără ca o parte dintre cetățenii comunei să știe ca strada pe care locuiesc a purtat timp de aproape 5 ani numele bunicului sau.

Este o lipsă de respect al acestui primar, orbit de răzbunări personale, față de cetățenii comunei și față de înaintașii noștri care au primit titlul de cetățeni de onoare ai comunei, titlu dat de …… Primăria Comunei Gălbinași.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s