Târgul „Drăgaica” se deschide sâmbătă cu un spectacol de muzică populară

Cel mai vechi târg din Muntenia, „Drăgaica”, îşi deschide porţile sâmbătă, de la ora 12.00, cu tradiţionalul spectacol folcloric susţinut de artiştii Casei de Cultură a Municipiului Buzău, ai Centrului Judeţean de Cultură şi Artă, precum şi cu alţi invitaţi.

Maria Dragomiroiu este numele cel mai răsunător printre interpreţii care vor susţine recitaluri sâmbătă, la deschiderea târgului, eveniment la care şi-au anunţat  prezenţa primarul şi cei doi viceprimari ai municipiului Buzău, consilieri locali, precum şi alte personalităţi din conducerea administraţiei locale. 

După un concert pe cinste, vizitatorii se pot îndrepta către grătarele care vor sfârâi fără încetare şi unde pot servi mititei, frigărui sau pulpe, spre comediile care oferă senzaţii tari, de la lanţuri şi maşinuţe până la carusele care cresc adrenalina. Nu vor lipsi tarabele cu chilipiruri, unde se pot găsi de la haine şi încălţăminte până la obiecte de artizanat.

Primăria a menţinut preţul biletului de intrare, 2 lei de persoană, precum şi gratuitatea acordată copiilor sub 14 ani, elevilor şi studenţilor. În plus, ca în fiecare an, municipalitatea va dona 0,25 lei din preţul unui bilet de intrare către Filiala Crucea Roşie Buzău.

Târgul va fi deschis începând cu 8 iunie până pe 24 iunie, cu program zilnic de funcţionare între orele 10.00 şi 22.00, respectiv program zilnic de aprovizionare între orele 8.00-10.00 şi 18.00-20.00. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s