Se deschide Târgul Drăgaica! De anul acesta, intrarea este liberă

dragaica

Cunoscut drept cel mai vechi târg din zona Munteniei, Drăgaica va funcționa, anul acesta, între 6 și 24 iunie 2014, fiind deschis zilnic între orele 10:00 și 22:00. Intrarea este gratuită.

Municipalitatea speră să revigoreze activitatea celui mai vechi târg din sud-estul țării prin introducerea gratuității la intrare. Târgul de vară „Drăgaica” își va deschide porțile pe 6 iunie și este gata să-și primească mușteriii, grație renovărilor efectuate anul trecut în talcioc.

Autorităţile au renunţat la taxarea vizitatorilor după ce au observat că de la an la an scade numărul biletelor vândute. Ele speră ca, prin această masură, tradiţia târgului să nu se piardă. Chiar dacă preţul biletului de intrare era de 2,5 lei, unii dintre vizitatori renunţau să mai vină la târg pentru că nu aveau banii necesari.

Printre schimbările anunţate de organizatori în această vară se numără şi reducerea numărului de terase, pentru a se câştiga mai mult loc pentru alte activităţi. Drăgaica de anul acesta va începe pe 6 iunie şi se va închide pe 24 iunie

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s